Despre noi

Clinica de oftalmologie Sfântul Andrei din București a fost înființată în anul 2010 din dorința de a satisface nevoile dumneavostră de servicii medicale performante oferite într-un mediu profesionist și plin de căldură umană. Clinica noastră asigură servicii medicale complete și complexe realizate de o echipă de profesioniști asistați de aparatură performantă. Pachetul complet de servicii oferit de o echipă dedicată, cu experiență atât în mediul public, cât și în cel privat, ne diferențiază de celelalte clinici de specialitate. De altfel, în ceea ce privește competența profesională, clinica Sfântul Andrei dispune de cadre medicale cu supraspecializări obținute atât în țară, cât și în străinatăte, cu preocupari permanente în domeniul cercetării medicale, fiind totodată implicate și în proiecte europene. De asemenea, mare parte a personalului clinicii are formare națională și internațională, luând parte sistematic la diverse programe de training care au ca scop îmbunătățirea procedurilor medicale.

Clinica noastră dispune de toate mijloacele necesare depistării precoce, diagnosticării, evaluării și tratării afecțiunilor precum cataracta, glaucomul și divese afecțuni retiniene. Investigațiile speciale pe care le oferim pacienților noștri sunt realizate cu aparatură și echipamente competitive, produse exclusiv de companii consacrate în domeniu, precum ZEISS (Germania), TOMEY (Japonia), REICHERT (SUA), ALCON (SUA). Acest lucru constituie o garanție în plus pentru calitate și profesionalism. Astfel, tomografia în coerență optică se realizează cu cel mai performant tomograf oftalmologic produs de compania Carl Zeiss Meditec – Stratus O.C.T. Model 3000, iar câmpul vizual computerizat se realizează cu aparatul Humphrey Field Analyzer Model 720i, produs de aceeași companie.

Obiectivul nostru este asigurarea serviciilor oftalmologice competitive atât pentru pacienții provenind din București, cât și pentru cei din zonele limitrofe acestuia. Pe lângă serviciile de clinică medicală, echipa noastră vă pune la dispoziție și servicii complete de optică, constând în produse de calitate care să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră. Optica din cadrul clinicii este dotată cu aparatură computerizată pentru prelucrarea lentilelor, marca Briot Accura CX. Lentilele și ramele comercializate sunt de cea mai bună calitate și ne sunt furnizate de cele mai cunoscute și serioase firme din domeniu: Sover, Hoya, Zeiss, Essilor, Rodenstock, Indo.